{

Wat anderen zeggen

over Oosseaan

De gesprekken bij Lilian waren erg fijn. We begonnen altijd met een kop thee, waardoor we ontspannen de gesprekken konden voeren. Ik voelde me snel op mijn gemak bij haar.

Ze nam de tijd, stelde de juiste vragen en vroeg daarbij door naar de diepere laag. Ook vond ik het fijn dat ze materialen gebruikte om theorieën inzichtelijk te maken.

De oefeningen die ik heb meegekregen, kan ik nu, een jaar later, nog gebruiken!

Aleida

In een periode waarin het voor mij wat moeilijker was om de balans in mijn leven te ervaren kwam ik  Lilian tegen. Zij heeft mij op verschillende manieren laten zien en ervaren hoe hier mee om te gaan. Lilian is empathisch en verdiept zich echt in de mens die voor haar zit. Zij heeft mij echt geholpen op de manier die bij mij past.

Lilian straalt een rust uit waardoor je je zelf kunt zijn en je ook open kunt zijn zodat je hulpvraag ook naar boven komt. Er zit ook een rustige opbouw in en ik heb het gevoel gehad dat Lilian ook echt met mij mee liep in mijn tempo met mijn gevoelens.

Lilian heeft mij echt geholpen om weer orde te krijgen in mijn hoofd. Heb geleerd om ruimte te maken voor de gevoelens die er zijn en deze er ook daadwerkelijk te laten zijn zoals ze zijn. Ik kijk terug op een mooi traject waarin ik heel veel zelfkennis heb gekregen. Ben blij dat ik deze hulp gekregen heb.

Anoniem

Ik ben enorm dankbaar dat ik actie heb ondernomen om aan mezelf te werken met behulp van de therapie bij Lilian. Zij heeft mij geholpen met situaties uit het verleden verwerken, inzicht geven in de keuzes die ik maak en waarom, angsten onder controle brengen en het leren inzien van mijn grenzen en deze ook te bewaken in de praktijk.

Ik heb mijn behandelperiode bij Lilian als ontzettend fijn ervaren. Ze is professioneel, doortastend, gezellig en weet altijd een ontspannen sfeer te creëren, waardoor ik mij op mijn gemak voelde om persoonlijke gedachten en gevoelens met haar te delen.

Lilian is zeer oplettend, neemt alles wat je haar vertelt in zich op en komt daar dan ook nog vaak in een volgende sessie op terug. De sessies waren vaak confronterend, maar het heeft ervoor gezorgd dat ik nu lekker in mijn vel zit. Het lukt mij nu beter om situaties te relativeren en beter naar mezelf te luisteren en daar ook naar te handelen.

Megan