{

You can’t stop the waves, but you can learn to surf

Jon Kabat-Zinn

OVER MIJ

Ik ben Lilian Geels-van Oossanen, psychosociaal therapeut. Ik kijk ernaar uit om een poosje met je op te lopen, of je nu man of vrouw, jongere of volwassene bent en wat je vragen ook zijn.

OOSSEAAN

Ik weet wat het leven te bieden heeft en breng dat tot uitdrukking in de naam van mijn praktijk: Oosseaan. Dit is niet alleen een kwinkslag naar hoe ik heet, een oceaan staat voor mij symbool voor het leven. Het kan er aangenaam zijn, maar het kan er net zo goed stormen. Ook in ons leven kan het (onverwachts) stormen. Lukt het dan om met de golven mee te deinen? Of probeer je tegen de stroming in te zwemmen? En wat gebeurt er in jou, wat denk je, wat voel je? Ook onder de waterspiegel speelt zich van alles af.

CHRISTELIJKE MENSVISIE

Ik ben christen en geloof dat ieder mens geschapen is door God

met een unieke persoonlijkheid. Door gebeurtenissen op individueel, sociaal, relationeel of somatisch vlak kan je je anders gaan gedragen en kan je denken beïnvloed worden. Dit komt meestal niet meer in overeenstemming met wat er past bij jouw unieke ik en dit zorgt ervoor dat je niet (echt) lekker in je vel zit. Door gesprekken onderzoeken we samen waar de oorzaak ligt en ontdekken we wat jouw persoonlijke drijfveren zijn. Hierdoor ga je weer meer vanuit je hart, dus zoals jij bedoeld bent, leven.

 

Mijn christelijke mensvisie betekent niet dat je christen moet zijn om bij mij in therapie te komen. Het betekent wél dat ik geloof dat er altijd een nieuw begin mogelijk is. Het leven zit vol groeimogelijkheden. Weet je even niet meer hoe? Dan getuigt het van kracht als je om hulp vraagt.

 

OPLEIDINGEN

2018 – 2022
Opleiding tot psychosociaal therapeut
De Roos opleidingendiploma behaald

Maart 2021
Hechting en Trauma – masterclass
Centrum voor Hechting en Traumacertificaat behaald

September 2021
Opleiding voor het werken met beeldcommunicatie
Een Taal Erbijcertificaat behaald

Voorjaar 2022
3-daagse opleiding voor Bedrijfsondersteuningsteam
Via ReactDiploma behaald

september –  oktober 2022
bijscholing Zelfvertrouwen voor kinderen
via Manon Gervink

2023
Training EMDR  
via EMDR training Lilian Geels van Oossanen Psychosociale therapie Baarn Oosseaan