{

may your choices reflect your hopes, not your fears

Nelson Mandela

Therapie voor volwassenen

Je kunt verschillende redenen hebben om contact met mij op te nemen. Het kan plotseling zijn gaan stormen door bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, een ontslag of een scheiding. Dit zet je leven op z’n kop. Je kunt ook het gevoel hebben ‘niet lekker in je vel’ te zitten of ‘vastgelopen’ te zijn. Als je de storm op jouw oceaan tot bedaren wilt brengen, kan ik je helpen. Ik bied je een veilige plek waar je je verhaal kwijt kunt. Ik luister en stel vragen om samen te ontdekken waar jouw pijn of blokkade zit. Vervolgens kan ik je inzicht geven in je (denk)patronen wat vaak maakt dat je andere, nieuwe keuzes kan gaan maken.

Er is geen wachttijd op dit moment, een afspraak is mogelijk binnen 2 weken

Therapievormen

Ik werk met wetenschappelijk bewezen therapievormen uit verschillende psychologische stromingen, zoals de Transactionele Analyse, Motiverende Gespreksvoering, de RET (rationeel emotieve therapie) en de lichaamsgerichte therapie. Ook kijk ik vanuit verschillende invalshoeken naar de patronen in je leven en gebruik ik beeldcommunicatie. Problemen in een breder perspectief zetten doe ik met contextuele therapie.

Traject

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent en waarvoor je hulp zoekt. Na dit gesprek laat ik weten of ik je kan helpen en geef jij aan of je het traject wilt aangaan. Na het samen opstellen van een behandelplan werken we in een cyclus van 5 gesprekken en aan het einde daarvan evalueren we. De gesprekken duren een uur en kosten 75 euro. Ook bied ik wachttijdbegeleiding voor cliënten die langdurig op de wachtlijst staan voor behandeling in de GGZ.